Szórakozás

Miló Viki: Sok mindent pótolnak a kutyák, de az anyai életemet nem tudom kiélni

RTL Klub
RTL Klub
Azt gondolja, valamikor gyerekkorában lepacsizhatott az ördöggel.

Miló Viki a Reggeli vendégeként beszélt arról, hogy beáldozta az anyaságot az élsportért. 5-6 éves volt, amikor saját szavaival élve „lepacsizhatott az ördöggel”. Gyerekkorában támadt az a gondolata, hogy ő más lesz, mint a többi ember, olyan dolgokra lesz képes, amire nem sokan. Rájött, hogy bár nagyon különleges ember lesz, aki sok mindent elér, az ő életében nem kap majd szerepet a szerelem és a család.

Megmondom őszintén, hogy azért borzasztó a magány. Ezen nagyon sokat enyhítenek a kutyáim. Nekik nagyon hálás vagyok, hogy ennyi szeretetet kapok tőlük. De a társ nyilván egy férfi lenne az életemben, az igaz szerelem pedig egy gyermek. Sok mindent pótolnak a kutyák, de az anyai énemet sajnos nem tudom így kiélni

– fogalmazott a világbajnok ökölvívó, aki jelenleg kutyáiért és tanítványaiért él.

A beszélgetés során azt mondta, 44 évesen már lemondott arról, hogy gyereke szülessen, mivel már ismernie kéne a gyereke apját, ráadásul élsportolóként rengeteg terhelésnek volt kitéve, ezért egészségügyi kockázatai is lehetnek egy esetleges terhességnek.

Összességében nem bánja, hogy a sportot választotta, újra a világbajnokság mellett döntene, ha megtehetné.

Gondolom, ilyen lehet, amikor megszületik egy gyermek. Nekem megszületett a világbajnoki övem. Ezt sokan elítélik, sokan megértik. Aki sportoló, az tudja, hogy ez mekkora dolog.

Mint mondta, sok sorstársa keresi fel, akiknek eleinte ő ad erőt, majd miután nála önbizalmat kapnak, rendre férjhez mennek és gyereket szülnek. „Valami megtermékenyítési csodaasszony vagyok, vagy nem tudom” – mondta nevetve ezzel kapcsolatban.

Mindentől függetlenül boldognak tartja magát, vannak párkapcsolatai, és nagyon élvezi a munkáját is. Ha úgy alakulna, hogy a párjának van gyereke, őt is ugyanúgy tudná szeretni, mint a sajátját.

Az, hogy az anyaság kimaradt az életemből: hát, ez így alakult, ezt el kell fogadni. Meg kell tudni vele birkózni, és ezzel együtt kell élni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik