Szórakozás

Kulcsár Edina: Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Amikor úgy alakul, boldogan mond majd igent Varga Márknak.

Kulcsár Edina nemrég közös tetoválást csináltatott párjával, Varga Márkkal, ismertebb nevén G.w.M-mel. Egymás nevét varratták a csuklójukra. A szépségkirálynő a Blikknek beszélt kapcsolatuk első öt hónapjáról, és erről a fontos lépésről is szót ejtett.

Azt gondolom, ha már úgy döntöttünk, hogy a bőrünk alatt viseljük egymás nevét, jól mutatja, hogy örökre tervezünk. Az önkéntes jósokban pedig csak a rosszindulatot tudom sajnos látni, azt pedig igyekszünk elkerülni. Korábban mindig irigykedve néztem azokat a párokat, akiken látszott a teljes harmónia, és csodálkozva kérdeztem, hogy ilyen tényleg van? Amikor pedig megismertem Márkot, rájöttem, hogy velem is megtörténhet

– mondta el a modell, aki szerint ugyan még korai házasságról beszélni, de a jövőben nem zárkózik el ettől.

Eddig csak olyan kapcsolataim voltak, ahol vagy az egyik vagy a másik fél szerette jobban a párját, most pedig végre egy olyan szerelemben élek, ahol egyforma intenzitással égnek az érzelmek. Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében, és amikor úgy alakul, boldogan mondok majd igent Márknak!

Kapcsolódó
Kulcsár Edina és G.w.M közös tetoválást csináltattak
Úgy látszik, egymás nevét varratták magukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik