Szórakozás

Simon Pegg szerint Tom Cruise soha nem ismeri el, ha hibázik valamiben

Alberto E. Rodriguez / Getty Images for CinemaCon
Alberto E. Rodriguez / Getty Images for CinemaCon
Pegg szerint ez pozitív dolog.

Simon Pegg és Tom Cruise több Mission: Impossible-filmben dolgoztak már együtt, egészen jó barátok is, és még két, a franchise-t érintő filmben bizonyosan együtt szerepelnek majd. Pegg most interjút adott a Times-nak, amelyben szót ejtett Cruise-ról, annak habitusáról.

Nem is olyan régen Marokkóban jártak, itt Cruise vezetett, Pegg az anyósülésen ült. Kis idő múlva felfedezték őket a volán mögött a marokkói rajongók, akik szó szerint körülvették az autót, azt kiáltozva, „Tom Cruise, Tom Cruise!”.

Ránéztem Tomra, ő pedig kibaszottul röhögött. Én baromi feszült lennék egy hasonló helyzetben, ő láthatóan élvezi. Képes felfogni, hogy ez az ára a filmsztár-státusznak. Talán ő az egyetlen filmsztár manapság.

16 éve ismerik egymást, Pegg kapott egy-két jó tanácsot Cruise-tól.

A legjobb dolog, amit megtanított nekem, hogy soha ne vállaljak felelősséget egy hibáért. Mármint ezt vicces módon kell érteni. Például ha valami nem úgy alakul, és ez Tom hibája, ő biztosan tagadni fogja. Aztán jön valaki, elmondja, hogy hibázott, ő pedig ahelyett, hogy bocsánatot kérne, annyit mond, »Igen, hogyne.«, és rám kacsint. Volt egy ilyen esetem, hogy valamit elbasztam kicsit és beismertem a hibámat, ő meg fanyar mosollyal rám nézett, és azt mondta, »Simon, ezt ne csináld!«.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik