Szórakozás

Polgár Árpád a benzinár-stopról: Ezt egyszer ki kell majd fizetnünk kajában vagy bármiben

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Tanácsokat osztogatott a közelgő gazdasági világválság kapcsán.

10 Tipp, hogy felkészülj a válságra! címmel készített videót YouTube-csatornájukra Polgár Árpád. Az üzletember több pontban összefoglalta, hogy a jövőre nézve több megszorításra is szükségük lesz az embereknek, az erre történő felkészülésben próbált segíteni. Egyik pontjában például azt hangsúlyozta, hitelfelvételbe senki ne ugorjon bele.

Legyél türelemmel, ne vegyél fel hitelt. Annál nagyobb baromságot nem tudok elképzelni, hogy hitelt veszel fel, és már előre elköltöd a jövő pénzét. A jövő bizonytalanabb, mint ahogy most látjuk. Képesek vagyunk azt gondolni, hogy minden hasonló lesz, és ugyanúgy tudjuk megtermelni a hitel árát. De ez változhat. Most ez a szituáció nem olyan, amikor bízhatunk a közeljövőben. Racionálisabban kell gondolkodni.

A benzinár-stopra is kitért.

A benzinárban nézted már azt, hogy mennyi az a különbség, amit most nem fizetsz ki? Én a múltkor tankoltam, azt hiszem, 40 litert, és 13 ezer volt az a különbözet, amit most nem fizetek ki. De ezt ki kell majd egyszer fizetnünk, ezt kifizetjük vagy kajában, vagy szállításban, bármiben. Sőt, benzinárban is előbb-utóbb. Ezt nem ússzuk meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik