Szórakozás

Elszállóban az infláció: Snoop Dogg megemeli a hivatásos spanglitekerője fizetését

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP
A rapper gördülékeny kenderfogyasztását támogató munkatárs eddig is több mint egymillió forintot keresett havonta.

Pár évvel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy a kannabiszhoz fűződő intim viszonyáról ismert élő raplegenda, Snoop Dogg (polgári nevén Calvin Cordozar Broadus Jr.) teljes munkaidőben alkalmaz egy embert arra, hogy elkészítse a polgárinak nem nevezhető cigarettáit.

Ennek a hírnek talán nem lesz akkora füstje, mint az eredetinek, de az biztosan kiderül belőle, hogy a nemrégiben szexuális zaklatással megvádolt zenész egyébként jó főnök lehet. 2019-ben még azt állította Howard Stern vendégeként, hogy évi 40-50 ezer dollárt (15-19 millió forintot) fizet annak, aki megcsinálja helyette a spanglikat.

Ezt az infót pár nappal ezelőtt ismét megosztotta a haszontalan tényekben utazó UberFacts a több mint 13 millió követővel rendelkező Twitter-profilján. A poszt pedig, ahogy az amerikai Complex nevű portál írja, a rappernek is feltűnt, aki csak annyit fűzött hozzá, amikor retweetelte, hogy

Infláció. A fizetésük emelkedett!!

Bár a rapsztár bejegyzéséből az nem derül ki, hogy mennyivel emelte meg az origamiművész fizetését, de a többes szám harmadik személyű their névmásból arra lehet következtetni, hogy nemcsak egy, hanem több embert is alkalmazhat erre a fontos feladatra. Vagy a másik lehetőség, hogy, az az egy ember, akit alkalmaz, nembináris, és nem akarta megbántani a rossz névmáshasználattal.

Ebben az esetben viszont még egy extra pont jár neki főnökként a jófejségi versenyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik