Szórakozás

Lola: Nem titkolom, hogy a pszichológusom küldött el bokszolni

Izmosodott és fogyott, de mentálisan is segített neki a sport.

Lolának 2,5 év után jelent meg új videóklipje, amiből először a Reggeliben mutatott részleteket. Az utóbbi időben az éneklés mellett egyre nagyobb szerepet kapott az életében a műsorvezetés. A beszélgetés során a szakmai élete mellett arról is szót ejtett, hogy nemrég bokszolni kezdett. Amikor elkezdte, sokan féltették, hogy férfias lesz tőle.

Egyébként izmosodtam és fogytam nagyon sokat. Van egy nagyon jó fej edzőm, aki a szuszt is kitapossa abból, aki elmegy hozzá, és nagyon jó dolgokat tanít az életről

– mondta Lola, aki a pszichológusa tanácsára választotta éppen ezt a testmozgást. Elárulta, a fizikai előnyei mellett a mentálisan is sokat segít neki a boksz.

Ha egy ilyen sportot választasz, az a mentális képességeidet nagyon összerakja, és annyira tudsz majd koncentrálni, határozott leszel, szervezett leszel. Szóval nekem ez kellett, és nem is titkolom, hogy a pszichológusom küldött el bokszolni. Azt mondta, hogy azt a sok-sok elfojtott dühöt, ami mindenkiben van, a stresszt, azt csapkodjuk ki. Most heti háromszor-négyszer járok, és nagyon élvezem.

A műsorvezetők is szóvá tették, milyen jó formában van az énekesnő, nem olyan zárkózott, mint régebben volt. Peller Anna egyenesen úgy fogalmazott: Lola vibrál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik