Szórakozás

Császár Előd a zaklatójáról: Nem mondtam el apámnak, mert tudtam, hogy megölné

Édesapja egyik közeli barátja zaklatta tízéves korában, amiről az apja csak a könyvéből értesült.

Császár Előd tavaly novemberben az Összezárva című műsorban árulta el, hogy gyerekként szexuális zaklatás áldozata volt. Az édesapja egyik barátja volt a zaklatója.

Kapcsolódó
Császár Előd elmesélte, hogy szexuális zaklatás áldozata volt gyerekkorában
Hajdú Péter csak annyit tudott reagálni a történetre, hogy „atyaúristen”.

A napokban ismét előkerült a téma Kadarkai Endre Világtalálkozójában, ahol a zenész részletesen mesélt arról, mit történt vele. Mint mondta, gyerekként istenítette az apja egyik jó barátját, akihez egy napon át is ment tízéves korában. Miután kiderült, hogy a családja nem jön, éppen hazaindult volna, a férfi viszont megkérdezte tőle, akar-e pornót nézni.

Mondta, hogy mindjárt hívok neked egy taxit, de akarsz-e szexfilmet nézni? (…) Tízévesen mondtam, hogy hát hogyne szeretnék. És akkor úgy intézte a dolgokat, hogy egyszer csak én ültem a fotelban, ő meg letolt nadrággal megjelent mellettem, hogy akkor csináld azt, amit a néni a tévében. Mondtam, hogy hát én nem, de most hívd a taxit és hazamegyek. Nem volt meg a brutálkodás a dologban

– emlékezett vissza.

Mint mondta, akkor eszébe sem jutott, hogy az apja barátja ártani akarta neki, nem is árulta el otthon, hogy mi történt.

Miért mondtam volna el? Tudtam, hogy apám meg fogja ölni, ha ezt elmondom.

A szóban forgó férfi később újra bepróbálkozott nála, akkor meg akarta csókolni, ő viszont ismét nemet mondott. Állítása szerint nem bántotta különösebben a dolog, gyerekként nem érezte a történtek súlyát, amikor pedig igen, akkor már nem akart többé találkozni a zaklatóval. Az édesapjának ő soha nem is mondta el, mit tett vele a barátja.

Apukám a könyvemben olvasta. Nagyon ideges lett, hogy miért nem mondtam el neki, és mondtam, hogy azért, mert így reagáltál volna

– magyarázta a zenész, akit 15 éves korában egy újságíró is felcsábított magához, ám miután megpuszilta a feje búbját, Császár rögtön távozott a lakásáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik