Szórakozás

Kourtney Kardashian több tiszteletet követel a valóságshow-juk producereitől

Jeff Bottari / Zuffa LLC / Getty Images
Jeff Bottari / Zuffa LLC / Getty Images
Szerinte direkt állítják be őt drámakirálynőnek.

Kourtney Kardashian a The Kardashians csütörtöki epizódjában beszélt arról egy barátjának, hogy szerinte a show producerei direkt állítják be őt drámakirálynőnek. Mint mondja, túl nagy hangsúlyt fektetnek a Scott Disickkel való konfliktusaikra ahelyett, hogy a Travis Barkerrel való kapcsolatára koncentrálnának.

A múlt heti epizódból kiderült, hogy a pár eljegyzési partijára sem Kardashian volt párját, sem pedig a közös gyerekeiket nem hívták meg. A producerek minderre úgy hívták fel a figyelmet, hogy hosszas részt szenteltek egy vitának, amikor is Kendall Jenner arról faggatta a nővérét, miért nem hívták meg a partira Disicket is.

Aznap nem azon gondolkodtam, hogy Istenem, mekkora seggfej mindenki, aki ezt felhozza. Nem erről szólt az éjszaka. Körülbelül két másodpercig volt róla szó. Nem is emlékeztem rá, amíg nem láttam az epizód vágását

– magyarázta.

Ennek egy erőteljes epizódnak kellett volna lennie, ami megmutatja, hogy kiszabadulok a mérgező kapcsolatokból, és tényleg megélem ezt a mesebeli szerelmi történetet, ez az én valóságom. Nem ezzel telt az éjszaka fele, ahogyan ezt az epizódban mutatták. Bárcsak kivették volna, hogy beletegyék egy másik részbe, hogy megadják nekünk a tiszteletet… Hadd éljük meg a pillanatunkat!

mondta a celebnő, aki saját bevallása szerint a lehető legjobb helyen van az életében, és ideje lenne, hogy ehhez a műsor is felzárkózzon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik