Szórakozás

Korda György és Balázs Klári újra fellépnek a Szigeten

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Hét év kihagyást követően újra ellátogat a Sziget Fesztiválra fellépni Korda György és Balázs Klári, előbbi a Borsnak nyilatkozott az ügyben.

Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy mekkora megtiszteltetés újból ott lenni Klárikával a Szigeten. Hihetetlen, hogy milyen mennyiségű szeretetet kapunk minden egyes koncertünkön. Magyartól, külfölditől egyaránt. Nem gondolná senki, de én még a mai napig kicsit megszeppenek mielőtt felállok a színpadra. Előtte kicsit összerezzenek, de amint eléri a lábam a porondot, mintha egy teljesen más dimenzióba kerülnénk, ahol az emberek imádnak minket.

Az énekes úgy érvelt, a hitelességük a kulcs a fiatalok szívéhez.

Sosem hittem volna eleinte, hogy a fiatalok ilyen erőteljesen tombolnak majd a slágereinkre. Ez számunkra egy hatalmas büszkeség. Valószínűleg azért vagyunk ennyire populárisak, mert sok zenekarral, előadóval ellentétben mi a való életben is olyanok vagyunk, mint a színpadon. Hitelesek tudunk maradni, és ez szerintem szimpatikus a hallgatóságunknak.

Lapunk nemrég Kádár Tamást, a fesztivál főszervezőjét szólaltatta meg:

Kapcsolódó
Újra lesz Sziget, de a fesztiváliparban már minden másképp működik, mint a pandémia előtt
Kádár Tamás Sziget-főszervezővel arról beszélgettünk, a két kimaradt év után melyek a legnagyobb nehézségek, és hogyan befolyásolja az előkészületeket az euróárfolyam meg a háború.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik