Szórakozás

ByeAlex: Eleinte az én koncertjeimen is néhányan voltak, nem több százan meg több ezren, mint most

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Az X-Faktor mentora a védelmébe vette Alee-t, akit az utóbbi időben a súlya mellett azért is piszkálnak, mert nem csak telt házas koncerteket ad.

A tavalyi X-Faktor győztes versenyzője, Alee több kritikát is kapott az elmúlt napokban. Instagramon a súlya miatt álltak bele a kommentelők, ByeAlex pedig arra lett figyelmes, hogy akadnak, akik jegyet váltanak egykori mentoráltja koncertjére, majd azon gúnyolódnak a videóikban, hogy nincsenek sokan a fellépésein. Az énekes a TikTokon beszélt arról, hogy szerinte nagyon nem követendő példa gúnyt űzni egy 17 évesből.

Mindamellett hogy iszonyat nagy faszfejség az ilyesmi, az is elmondható, hogy nagyon sokan nem látják át Magyarországon ezt az úgynevezett zeneipart

– magyarázta az X-Faktor mentora.

Mint kifejtette, amikor 2013-ban már mindenki ismerte itthon a nevét, ő maga sem a legszínvonalasabb helyeken lépett fel óriás közönség előtt, hiszen a közönségépítés nem egyik napról a másikra történik.

Ez az egész úgy működik, hogy megismernek, vannak dalaid és el kell kezdened közönséget építeni. Körülbelül így kezdődik el a sztori.

Hangsúlyozta, hogy valakinek, aki 17 évesen kezdi el a zenei karrierjét, egyáltalán nem kell rögtön ezrek előtt játszania.

Nem. Kint a valóságban is bizonyítania kell mindenkinek. Ez itt kezdődik. Nekem is a koncertjeimen eleinte néhányan voltak, nem több százan meg több ezren, mint most, és még ilyenkor is előfordulnak gyengébb események

– mondta az énekes, aki szerint a gunyoros videók készítői inkább inspirálódhatnának abból, ahogyan Alee telefonnyomkodás helyett az álmait követi.

@itsbyealexbitch vmi ami idegesít. love u @ALEEMUSIC #apu #fyp ♬ eredeti hang - APU

Ajánlott videó

Olvasói sztorik