Szórakozás

Arra tért magához a kómából, hogy vőlegénye új életet kezdett

A Kanadában élő ausztrál lány egy súlyos baleset után három hónapig feküdt öntudatlanul, utána amnéziás volt.

Bizarr történetet osztott meg egy ausztrál nő a TikTokon.

A 25 éves Brie Duval két éve még Kanadában élt. 2020 augusztusában súlyos balesetet szenvedett: kizuhant egy teraszbárból, és fejjel a járdára esett. Az agysérülést – és többszörös csonttörést – szenvedett, kómába esett nőt kórházba szállították, az intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre. Az orvosok tíz százalékra becsülték túlélésének esélyét.

A helyzetet bonyolította, hogy Duval szülei Ausztráliában éltek, és a koronavírus miatt nem utazhattak be Kanadába, hiába folyamodtak speciális engedélyért a kormányukhoz. A Mirror brit bulvárlap cikkéből kiderül: a szülők nem járultak hozzá, hogy az orvosok lekapcsolják a lányukat életben tartó gépet.

Három héttel a baleset után Brie állapotában némi fejlődés mutatkozott, három hónap elteltével a nő magához tért.

Az emlékei azonban ekkor még nem tértek vissza, amnéziás volt, további két hónapnak kellett eltelnie, mire elkezdett visszaemlékezni a kómát megelőző életére. Amikor az orvosok kezébe adták a telefonját, beugrott neki, hogy négy éve együtt él egy férfival (aki ezek szerint hónapok óta nem is járt nála a kórházban), úgyhogy azonnal megpróbálta felhívni.

Csakhogy a telefonon egy üzenet várta egy ismeretlen nőtől, aki tudatta vele: Brie vőlegénye már vele és a fiával él, ne keresse a férfit.

Brie Duval azóta visszaköltözött a családjához Ausztráliába.

A történetet elmesélő videót május vége óta 2 milliószor nézték meg a TikTokon.

@hotcomagirl1 Should I do a story time? #fyp #coma #ex #storytime ♬ original sound - HotComaGirl113

Ajánlott videó

Olvasói sztorik