Szórakozás

Fresh Wiki: Voltak férfimagazinok, abból kettő fajtát mindig elvállaltam, a nyuszisat sosem

youtube / palikék világa by manna
youtube / palikék világa by manna
Arról is beszélt, miért nem tért vissza Fresh Wikiként a színpadra.

Gyulai Viktória, azaz Fresh Wiki volt Palik Lászlóék egyik YouTube-os műsorának vendége, az énekesnő felidézte az éveket, mikor a Fresh-lányok dalai szóltak minden házibuliban, és annyi fellépésük volt, hogy minden napra jutott egy. Aztán ez szép lassan lecsengett.

Folyamatosan lett egyre rosszabb: egyre kevesebb buli, meghívás, nyilván én egyáltalán nem szolgáltattam magamról olyan híreket, amik érdekesek lettek volna a médiának. Ez tudatos volt.

Fresh Wikiként nem akart visszatérni.

Nem akarok önmagam karikatúrjává válni. Amikor elkezdtem ezt az egészet, akkor is tudtam, hogy én ezt egy bizonyos ideig fogom csinálni, utána megpróbálom méltóságteljesen elengedni. Egy-egy buli oké, de az, hogy én beüljek a turnébuszba, otthagyjam a gyerekemet, és elmenjek Karakószörcsökre 400 km-t azért, hogy 25 percig álljak a színpadon és ott legyen három ember… azt biztos, hogy nem. Amikor fiatal voltam, tökmindegy volt, belefért, 40 felett már nem fér.

Beszélt arról is, hogy korábban szerepelt a CKM és az FHM címlapján is.

Szerencsésnek érzem vagy éreztem magam, hogy általában engem szerettek az emberek. Amikor a Freshről volt szó, nem kritizáltak. Két lábbal a földön jártam, nem voltak balhék körülöttem. Csomó mindent visszautasítottam. Voltak férfimagazinok, abból kettő fajtát mindig elvállaltam, a nyuszisat sosem. Ott pont azt kellett volna mutatni, amit csak az láthat, akinek szánom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik