Szórakozás

140 millió forintnyi összeget keresett azzal, hogy szőrös hónalját mutogatja

Párkapcsolatilag viszont rosszul áll.

A 28 éves Fenela Foxnak 2017 óta két szexuális kapcsolata volt, és ugyanez az év volt az, mikor abbahagyta a hónalja és a lába borotválását. Azt mondja, hogy a kettő összefügg, mégsem tervez újra borotválkozni.

Igazságtalannak tartja, hogy a férfiaktól nem követelik meg, hogy borotválják a hónaljukat, a nőktől viszont igen. Reméli, hogy egyre több nő dönt úgy, ahogy ő.

Sok férfi azt mondta nekem, hogy gusztustalan, koszos, nem higiénikus, vagy hogy lusta vagyok és még halálos fenyegetést is kaptam. Vannak, akik azt mondták, örökre szingli leszek és soha nem lesz férjem. De én örülök, hogy szőrös a hónaljam. Már nem is annyira veszem észre, de gyakrabban találom szexinek és nőiesebbnek magam.

Fox 2014-ben kezdett el webcames modellkedni, majd tért át az OnlyFansre. Itt viszont kifejezetten jól jött, hogy nem borotválkozik, na meg, hogy szeret meztelenkedni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

fenella fox (@fenellascorner) által megosztott bejegyzés

Imádok meztelen lenni, nudista területeken, rendezvényeken részt venni, vagy meztelen fotózásokon részt venni. Azt hiszem, a világ jobb hely lenne, ha mindannyian jobban éreznénk magunkat meztelenül és természetes módon

– idézi a Mirror.

Fox azt mondja, az elmúlt két évben 300 ezer fontot, vagyis csaknem 140 millió forintot köszönhet a szőrös lábának és hónaljának, ennyit keresett meg legalábbis az OnlyFansen. Emellett a YouTube-on, az Instagramon és TikTokon is nagy népszerűségnek örvend. Hozzáteszi, családja teljesen elfogadta, hogy így keresi meg a napi betevőjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik