Szórakozás

A kommentelők nem akarják elhinni, hogy a sminkes videóban végig ugyanaz a nő látható

Az amerikai Sarah elképesztő átalakulása.

Nem egészen 10 nap alatt több mint 3,3 milliós megtekintést ért el egy sminkes videó a TikTokon. A műfajból azért akad néhány poszt a közösségi oldalon; annak, hogy ez a felvétel ekkorát ment, leginkább az lehet az oka, hogy a kommentelők nem akarják elhinni: a videó elején és végén látható nő egy és ugyanaz a személy.

A főszereplő egy Sarah / Sassy nevű amerikai nő, aki – amint az a honlapjáról kiderül – az egészségbiztosításban dolgozik, egy fogyatékkal élő lányt nevel, és már unokája is van, holott még csak 45 éves. És elképesztően profi sminkes.

Az első kockákon kócosan, táskás szemekkel jelenik meg a végére pedig csillogó-villogó diszkókirálynőre varázsolja magát. És közben végig láthatjuk az alkotás folyamatát.

Egyetlen kommentet idéznénk:

Ööö. Szóval ez egy és ugyanaz az ember. Ez most sokkolt.

@sarahthesassystoner Reply to @eritofaneto just like your spelling of trauma, where you forgot the U. Perhaps it’s because U are the one responsible for traumatizing people. #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypdongggggggg #viral #thankyou #thanks #follow #followformorevideo #followme #followmeduh #sarahthesassystoner #makeup #wig #makeupandwigtransformation #makeupandwigs #makeupandwigsarelife #tranformers #selftaughtmua #followmybackupaccount #makeup2music #makeuptomusic ♬ NO - Meghan Trainor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik