Szórakozás

Nagy Zsolt Leo egy időben szteroidozott, de a mája kis híján leállt emiatt

TV2
TV2
Az orvosok kis híján lemondtak róla.

Palik Lászlóék egyik YouTube-on futó műsorában vendégeskedett Nagy Zsolt Leo, akit 2004-ben a ValóVilág miatt ismert meg az ország. A ma már dokumentumfilmesként dolgozó médiaszereplő elmesélte, egy időben rászokott a szteroidokra, hogy izmot szedjen magára. Ez óriási hiba volt, majdnem az életébe került.

Az a típus vagyok, aki soha nem tud hízni. Elkezdtem edzeni, 85 kiló volt a cél, gyúrtam, edzőterembe jártam, ott folyamatosan mondták, hogy ilyen-olyan szteroid majd milyen jó lesz. Én mindig nemet mondtam, aztán elpattant az agyam egy-két év után, és azt mondtam, hogy jó, próbáljuk ki. Szemeset adtak nekem.

Már csak amiatt sem volt okos ötlet, mert a mája alapból gyenge.

Van egy Gilbert-kórom, ami azt jelenti, hogy gyengébben emészt, katona sem lehetsz, ha éhes vagy, akkor agresszív leszel. Én nem vagyok agresszív soha, de elvileg ez a háttere, hogy gyengébben emészt a máj. Amikor elkezdtem szedni ezeket a szteroidokat, pont akkor volt Hajdú Péternek egy műsora Ausztriában, és a májam nem bírta feldolgozni ezt a löketet. Jöttem hazafelé, és már viszkettem mindenütt. Elmentem a kórházba, ahol mondták, hogy valami nagy baj van a májjal, nem is mehetek haza.

Innentől fogyni kezdett, egészen 67-68 kilóig, a mája pedig kis híján leállt. A kórházban azt mondták az orvosok szüleinek, hogy már nincs mit tenni, vagy meghal a fiuk, vagy nem, 50-50 százalék az esély.

Azt mondták, hogy azért maradtam életben, mert annyira egészségesen éltem, hogy maradt egy-két egészséges sejt, ami vissza tudott épülni. Két olyan szerv van, ami vissza tud épülni egy egészséges sejtből: a hajnyálmirigy és a máj.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik