Szórakozás

Bezár Gianni Annoniék budai étterme

RTL Klub
RTL Klub
Egy évet sem élt meg a Terra, amit Haraszti Zsolt executive cheffel nyitottak.

A Terra Facebook oldalán közölték a tulajdonosok, hogy az étterem kevesebb, mint egy évvel a nyitása után bezár. Vendégeiknek megköszönték, hogy eddig is szerették és éltették a vállalkozást, a posztból azonban kiderül, hogy Gianni Annoni és Haraszti Zsolt executive chef nem mondanak le a közös munkáról.

Köszönet Nektek! Közel egy évvel ezelőtt megnyitottuk a Terrát, Ti pedig szerettétek, éltettétek, és ezért nagyon hálásak vagyunk. Minden percét élveztük, reméljük, hogy Ti is, viszont most búcsúzunk Tőletek. Máshol más formában találkozhattok a csapatunkkal!

– olvasható a bejegyzésben.

Gianniék a zárás kapcsán az Indexnek nyilatkoztak, megerősítve, hogy új helyen folytatják tovább a közös munkát. Véleményük szerint alapvetően merész vállalás volt a pandémia ideje alatt éttermet nyitni, távozásuk oka viszont röviden az, hogy nem tudták megfelelő ütemben lefaragni a túl magasra rúgó indulási költségeket, a hely tulajdonosai viszont olyan vendéglátást vártak volna tőlük, amit a minőségi bisztrókínálatra építő Gianni és Zsolt nem kívántak vállalni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik