Szórakozás

Szexeltek az online bár-micvó közben – az összes vendég látta

Zoomon lehetett követni a zsidó családi ünnepséget. És a pár szeretkezését.

Szokatlan vége lett egy családi ünnepségnek Minneapolisban.

Május 14-én egy fiú bar-micvóját rendezték meg egy zsinagógában, a szertartás vendégei azonban nem a helyszínen, hanem online, a Zoomon keresztül követhették az eseményeket.

Ketten közülük közben az otthonukban teljesen más elfoglaltságot találtak maguknak: a Sun cikke szerint egy középkorú pár vad szeretkezésbe kezdett.

Ahogy egy szemtanú elmondta: az online videókonferenciába legtöbben csak passzív hallgatóként jelentkeztek be, de az idősebb, informatikához kevésbé értő vendégek és az említett pár véletlenül a saját kamerájukat is beindították, így mindenki láthatta, mi történik ezekben a lakásokban, ráadásul a kevés résztvevő miatt jó nagy felületen látszottak.

A középkorú pár a beszámolók szerint 45 percen keresztül szexelt. A nő néha meztelenül fel-alá sétált, a férfi kitakarózott az ágyban, és ezt mindenki láthatta, aki egyébként egy fiatalembert ünneplő család szertartását szerette volna figyelemmel követni.

A zoomon több résztvevő is próbált jelezni a párnak, hogy élőben, nyilvánosan szexelnek, de ők nem követték az eseményeket. Amikor befejezték a szexuális tevékenységet, akkor szembesültek azzal, hogy többen is írtak nekik, hogy mi történik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik