Szórakozás

Molnár Anikó elmondta, hogyan fogyott közel 30 kilót

YOUTUBE / PALIKÉK VILÁGA BY MANNA
YOUTUBE / PALIKÉK VILÁGA BY MANNA
Egy véletlennek köszönhetően derült ki, hogy egészségi probléma miatt szaladtak fel rá a pluszkilók.

Molnár Anikó rengeteget fogyott az elmúlt években, a minap Instagram oldalán jelentkezett be élőben, hogy megossza történetét a követőivel, sokan érdeklődtek ugyanis, hogy mi a titka. Mint elmondta, sminktetoválóként sokáig úgy gondolta, hogy a mozgáshiányos életmód hatására szaladtak fel rá a pluszkilók. Egy egy terheléses vércukorszintmérésen is részt vett, és bár az eredményei első blikkre nem adtak okot aggodalomra, egy egészségügyben dolgozó vendége azt kérte, hadd vigye a leleteit egy endokrinológushoz. Két nap múlva visszatelefonált, hogy baj van.

Bementem a doktor úrhoz, aki elmagyarázta, hogy egy hajszálnyira vagyok a cukorbetegségtől, a hízásom is ennek köszönhető. Megvolt az ok, megvolt a gyökér amit ki kell tépni, vagy kezelni kell. Mondta, hogy akkor mi a cél? Meg akarok gyógyulni és fogyni is szeretnék? Mondtam, hogy természetesen, de amúgy meg nem mozgok nyolc éve

– magyarázta Molnár, aki ekkor 105 kiló volt, így az orvosa még óva is intette a sporttól, megsérülhettek volna ugyanis az ízületei.

Kezdetben gyógyszeres kezelést kapott, miután ez nem használt, injekciót írtak fel neki. A sminktetováló ódzkodott a használatától, de egy újabb szerencsés véletlennek köszönhetően összefutott egy ismerőssel, akinek a lánya hasonló kezelésen esett át, így meg tudta neki mutatni, hogyan csinálja helyesen.

Tíz hónap alatt orvosi felügyelettel 28 kiló mozgás nélkül lecuppant rólam. Nagyon boldog voltam, amikor lementem 100 alá. (…) Mikor már hetessel kezdődött, akkor nem voltam annyira boldog, mert nagyon vékony voltam akkor. Sokan megkérdezték, hogy nincs-e baj

– folytatta.

Molnár ezután felhívta az orvosát, hogy nem szeretne már többet fogyni, meg is állt 77 kilónál. A pandémia alatt aztán visszaszaladt rá néhány kiló, az injekciós kezelés viszont ezúttal már nem vált be, az orvosa szerint ennek az az oka, hogy már nem áll fent nála az a probléma, amivel korábban felkereste. Jelenleg gyógyszert szed, diétázik és sportolni is elkezdhetett, amiben meg is lelte az örömöt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Anikó (@molnaraniko11) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik