Szórakozás

Kocsiban fotózták le a félig kutya, félig ember „lényt”

A kommentelőket megihlette a vicces kép.

Az utóbbi hetekben több optikai illúzió is nagyot ment az interneten: ott volt a kanapé felett lebegő macska, aztán a férfi, aki a semmiből tűnt fel egy videóban, de a változó színű pulcsikban táncoló srác is megmozgatta a kommentelők fantáziáját.

Ami most jön – bár volt olyan site, amely így definiálta – nem klasszikus értelemben vett optikai csalódás, hiszen itt már az első pillanatban látszik, hogy hogyan született meg a cseppet sem mitológiai félig kutya – félig ember lény; viszont ettől függetlenül rendkívül vicces a látvány.

A Newsweek szerint a kép eredetileg egy facebookos kutyás csoportban tűnt fel, május 20-án (utánanéztünk: valójában május 19-én). Egy Joey Michael nevű felhasználó posztolta, aki azt írta:

az apám küldte nekem ezt a képet, de nem vagyok biztos benne, hogy észrevette, hogy a kutya emberi lábakat növesztett.

A fotó elég hamar felkerült a Redditre, és – ahogy az ott szokott történni – jöttek a vicces kommentek. Volt, aki szerint remekül áll a kutyusnak a rövidnadrág, egy másik kommentelő pedig azt írta, hogy mivel félig ember, félig kutya lényről van szó, ő egyben a saját legjobb barátja is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik