Szórakozás

Demcsák Zsuzsa: Végre abszolút úgy nézek ki, ahogy látni szeretném magam

TV2
TV2
Úgy érzi, a férje mellett is megmaradt harcos amazonnak.

Demcsák Zsuzsa a múlt héten beszélt arról, hogy poszt-Covid tünetek kínozzák, ízületi fájdalmai miatt szakember segítségét kérte ahhoz, hogy újra visszatérhessen az edzéshez. Mint mondja, a jelenlegi alakját nem a szél hordta össze, nagyon büszke is arra, amit elért.

Kapcsolódó

Végre abszolút úgy nézek ki, ahogy látni szeretném magam. Sokat kell dolgoznom érte. Hetente háromszor edzem. Régebben rendszeresen futottam, de még mindig posztcovid-szindrómával küzdök: sokszor fájnak az ízületeim, a térdem, a bokám, a derekam

mondta a Story magazinnak a műsorvezető, aki meg van győződve arról, hogy a vonzás-taszítás törvénye érvényesül az életében.

Demcsáknak évekkel ezelőtt pajzsmirigyproblémái lettek, Hashimoto-kórral diagnosztizálták. A gyógyulását véleménye szerint annak a szerencsés véletlennek köszönheti, hogy annak idején elfelejtette magával vinni a gyógyszereit az Ázsia Expressz forgatására – ahol végül a férjével, az indiai származású Krishannal is megismerkedett. A műsorvezető szerint egy nőt több dolog is ragyogtathat, őt jelenleg a munka villanyozza fel a legjobban, amiben azért lehet ennyire sikeres, mert biztos érzelmi háttér van mögötte.

Harcos amazon vagyok, élvezem, hogy mennyi feladatom van. A televíziózás mellett vezetőknek és cégeknek tartok kommunikációs tréningeket. Tudom, sok nő akkor érzi jól magát, ha gyenge, törékeny nő lehet egy férfi mellett. Én azonban Krishan mellett is megmaradtam amazonnak, és jól érzem magam így. Ritkán gyengülök el

– magyarázta a lapnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik