Szórakozás

Ábel Anita: Nem feltétlenül jó, hogy bizonyos helyzetekben ennyire férfias vagyok

TV2
TV2
A műsorvezető a mai napig megharcol azért, hogy megélhesse a nőiességét.

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának vendége ezúttal Ábel Anita volt. A műsorban szó esett Ábel családjáról, félelmeiről és a vallásáról is. Elmondta, hogy gyakran zárja a napot imával, és többször vett már részt különböző elvonulásokon is: az egyik ilyen alkalmával három napig tartott a néma meditáció, amely során tényleg senki nem szólt a másikhoz egyetlen szót sem.

A LifeTV műsorvezetője a szorongásairól is mesélt, mint mondta, ma már nem fél megélni az érzelmeit, úgy véli, „ha eltemeti magában a démonjait”, akkor akár a legrosszabb pillanatban is előtörhetnek.

Peller szerint Ábelnek van egy erős, férfias oldala, amivel a műsorvezető nem is vitatkozott.

Nem biztos, hogy jó, hogy bizonyos helyzetekben ennyire férfias vagyok, mert magát a lágyságot, a nőiességet sok helyzetben elveszítettem, amikor pedig szükség lenne rá

– mondta Ábel Anita, aki előtt gyerekként is hasonló minta állt: édesanyját kemény, férfias nőként írta le, és inkább az édesapja volt művészlélek a családban. Állítása szerint a mai napig megvívja a saját harcait azért, hogy jobban meg tudja élni a saját nőiességét.

A műsorvezető arról is beszélt, hogy korábban szeretett volna egy második gyereket, de az életnek végül más tervei voltak. Kislányával remek a kapcsolata, ahogyan olasz származású párjával, Robertóval is, akivel szerinte sorsszerű volt a találkozásuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik