Szórakozás

Carmen Electra: Vissza kellene hozni a Baywatchot, az emberek innen tanulták meg az újraélesztést… plusz szexi volt a műsor

Getty Images
Getty Images
Bizonyára vannak erre adatai is.

Carmen Electra nemrég regisztrált az OnlyFans nevű, felnőtt tartalmakat kínáló weboldalra, amivel rendesen megugrasztotta az érte való érdeklődést a bulvármagazinoktól. Ötvenedik születésnapja után döntötte el, hogy karrierjét más irányba mozdítja el.

Kapcsolódó

Most a People faggatta kicsit a színésznőt, aki elmondta, nem bánná, ha valaki újraindítaná a Baywatch című sorozatot, amelyben őt is megismerte a fél világ a ’90-es években.

Vissza kellene hozni a Baywatchot. Ez egy olyan műsor volt, amiből az emberek megtanulhatták, hogyan kell valakit újraéleszteni… ráadásul szexi volt a műsor! Az volt, na! Amikor én csatlakoztam a sorozathoz, a világ legkeresettebb show-jának számított.

A sorozat 1989-től 1999-ig futott az amerikai NBC csatornán. 197 epizód, melléksorozat és film készült belőle, néhány évvel ezelőtt Dwayne Johnsonnal és Zac Efronnal a főszerepben mozifilmet is készítettek belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik