Szórakozás

„Nincs agya a nőnek!” – úgy összevesztek a versenyzők A Konyhafőnökben, hogy Rácz Jenő a földre túrt mindent a pultról

rtl klub
rtl klub
Előkerültek a zsebkendők is a vita során.

Páros főzésre került sor A Konyhafőnök legutóbbi epizódjában, itt került egy csapatba Alföldy Anna és Maier Anikó, akiknek ázsiai ételeket kellett az asztalra varázsolniuk. A közös munka nem ment túl fényesen, heves vitákban voltak az első perctől kezdve. Rácz Jenő azt elégelte meg, mekkora rendetlenség van a pultjukon, így odasétált, majd mindent a földre túrt.

Kell valami? Vigyázzál innen! Vigyázzál! Most már van hely, dolgozzunk már végre!

 

Ez még csak a kezdet volt a problémákat illetően.

Majdnem minden zöldségalapanyag kellene, és az Anikó azt mondta, nem, nem kell. És ő nem gondolkozik, nincs agya a nőnek! Elpattant az agyam

– mondta Alföldy, aki a pult széléről instruálta csapattársát, ugyanis csak egy ember főzhetett a műsor szabályai szerint. A versenyzőnél egy idő után eltört a mécses, könnyek között kiabált, Maier mit és hogyan csináljon.

Én ott teljes mértékben kilátástalannak éreztem a szituációt. Ezt, ebben a versenyben nem lehet csinálni, nem akarok az Anikóval egy versenyben lenni, menjen már haza!

Végül a zsűri előtt, a tányér értékelésénél is hajba kaptak, Rácz Jenő azzal zárta a vitát, hogy így nem lehet dolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik