Szórakozás

Széphalmi Juliska: Még mindig a házasságom miatt szenvedek

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
Sánta Lászlóval 2020 októberében döntöttek a válás mellett.

Széphalmi Juliska és Sánta László hat évig voltak együtt, 2020 őszén viszont véget ért a kapcsolatuk. A színésznő két hónappal később már új párjával, Nagy Balázzsal érkezett a Reggeli stúdiójába, ám közben arról beszélt, hogy gyászolja a házasságát.

Kapcsolódó
Széphalmi Juliska válik, de már új párjával ment a Reggelibe
Azt mondja, a látszat ellenére megviseli a szakítás.

A jelek szerint Széphalmi és kedvese időközben szakítottak, a színésznő ugyanis a Best magazinnak adott interjújában azt mondta, még mindig a gyászidőszakban van a válása miatt, amit gyakorlatban csak néhány hete mondtak ki.

A magánéletemet tekintve még mindig a gyógyulásnál tartok. A válás megviselt. (…) Értetlenül állok az előtt, hogy látom, olyan emberek, akik alig másfél éve szakítottak, már újra jegyben járnak valakivel. Én meg ott tartok, hogy a még mindig a házasságom miatt szenvedek, amiatt vagyok szomorú. Most már elfogadtam, hogy nekem ez nem megy ilyen gyorsan, és még időt kell hagynom magamnak. Még benne vagyok a gyászidőszakban. Egyelőre nem tudnám magam elképzelni egy új kapcsolatban

– mondta a lapnak a színésznő, aki bár szeretne boldog lenni, egyelőre nem áll készen az ismerkedésre.

Széphalmi egyébként hónapokkal ezelőtt megsérült, elszakadt a keresztszalagja. A rehabilitációja még most, hét hónappal később is tart, a munkához is csak nemrég tért vissza. Azt egyelőre nem tudja, hogy folytatja-e a táncot, abban viszont biztos, hogy egyensúlyt kell teremtenie a munka és a család között, hogy több időt tudjon tölteni a kisfiával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik