Szórakozás

Soma Mamagésa a férjével való szerepjátékokról: Szállodában szobapincér lesz, és én igénybe veszem a szolgáltatásait

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Annyira belelendült a sztorizásba, hogy káromkodás is elhagyta a száját.

Soma Mamagésa volt a LifeTV reggeli műsorának csütörtök délelőtti vendége. Valenciai útjáról mesélt a művész, ahová férjével, Lőrincz Györggyel látogatott el.

Kettesben voltunk a macikámmal, aki Gyuri, de otthon már István egy jó ideje. Isván, t nélkül. Mi állandó szerepjátékban élünk 32 éve. Egyébként hót unalmas lenne ugyanaz.

A spanyol élményei felettébb érdekesek voltak.

Voltak a pecás bácsik, akiket megőrjítettem szó szerint. Az útszéli vécében nem volt kézmosó, és én utálom, ha nem tudok kezet mosni. Letérdeltem, hogy a tóban kezet mossak, a két pecás meglátta ezt. Gondoltam, nagyvonalú akarok lenni velük, hadd örüljenek: énekeltem nekik, izé. Azonnal hozták az úzót, amit kurvára utálok… bocsánat, elnézést, nem beszélünk csúnyán, ezt majd kivágjuk!

– mondta Soma Mamagésa, aki nagyon belelovalta magát a sztorizásba.

Csonka András arra volt kíváncsi, hogy ha Somáék elmennek külföldre a férjével, akkor a szerepjátékaik szerint magyar figurákat visznek magukkal, avagy ott helyi szerepeket öltenek fel.

Ez jó ötlet! Ami nagyon szokott játszani a szálláshelyek miatt, hogy a szobapincér: természetesen Gyuri szobapincér lesz ilyenkor, én igénybe veszem a szolgáltatásait.

A beszélgetést itt lehet visszanézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik