Szórakozás

Polgár Tünde harminc éve ötven kiló

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Edzeni nem szeret, de arra nagyon odafigyel, hogy mit eszik.

Polgár Tünde többször is beszélt már arról, hogy a gyerekkora nem volt könnyű. A minap Palik Lászlóék műsorában elárulta, hogy tízéves volt, amikor az édesanyja először küldte el a kocsmába vermutért, amikor pedig tizenkét éves lett, az anya elhagyta a családot, és soha nem is tért vissza a gyerekeihez.

Kapcsolódó
Polgár Tünde a gyerekkoráról: Anyám reggel azt mondta, menjél ki a kocsmába, vermutot hozzál
Az öccse akkor mosott fogat és akkor kapott reggelit, ha ő figyelt rá.

A médiaszemélyiségnek fiatalon komoly problémái voltak az evéssel. A lelki megpróbáltatások hatására meghízott, ugyanis az étel jelentette számára a boldogságot akkoriban. De mivel zavarta a súlya, éheztetni kezdte magát. A pluszkilóknál ekkor jóval többet is leadott, ebből adódóan hamar gyomorpanaszokkal kellett szembenéznie – mondta a Best magazinnak.

Sokan aggódtak értem. Ijesztő látvány is lehettem – egy csontváz hatalmas mellekkel. De én nem így láttam magam

– emlékezett vissza Polgár, aki 22 éves korában úgy döntött, kisebbíttet a mellein. Emlékei szerint ekkor kezdett enyhülni a testképzavara is, habár akkor még nem tudatosan figyelt erre, csupán a világot járta.

Bárhol jártam, csak ettem és ettem, élveztem az ízeket, és szépen hízásnak indultam. Mondanom sem kell, ez eleinte mennyire frusztrált, majd valahogy rátaláltam egy egyensúlyra. Beállt az 50 kiló, amit immár közel 30 éve tartok.

A médiaszemélyiség ma már nagyon komolyan odafigyel arra, mit eszik. Saját bevallása szerint időnként megesik, hogy elcsábul, de azt rögtön megérzi: nem alszik jól és a refluxa is kiújul. Bár nem bánná, ha lenne rajta még egy-két kiló, úgy véli, az egészsége ennél többet ér. Mivel pedig edzeni nem szeret, a konyhában tesz meg mindent azért, hogy formában maradjon.

A férjem, Árpi mondja mindig, hogy már csak azért is odafigyelek arra, mit eszem, mert nem akarok edzeni. És igaza van, egy lusta disznó vagyok! De azért azt hozzátenném, hogy az otthoni munka, a kertészkedés olykor felér egy maratoni futással

– magyarázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik