Szórakozás

Ötven éve minden nap megeszik egy Big Mac-et, soha nem akarja abbahagyni

Don Gorske eddig közel 33 ezret evett meg a szendvicsből.

A 68 éves Don Gorske 1972 óta szinte minden nap evett egy Big Mac-et a McDonald’sban, amivel bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is. A rekordot még 1999-ben érte de, azóta tovább hízlalja.

A Daily Mail szerint a Wisconsinban élő férfi kedden ünnepelte az első elfogyasztott szendvics 50. évfordulóját, az étterem pedig egy táblát is kihelyezett a tiszteletére.

Az elmúlt öt évtizedben nyolc olyan nap volt, hogy nem evett hamburgert, így összesen közel 33 ezer szendvicset fogyasztott el. Egy éve ünnepelte a 30 ezredik Big Mac-et.

Gorske elmondta, hogy amikor beleharap egy Big Mac-be, még mindig olyan érzés tölti el, mintha először kóstolná a szendvicset.

Tényleg nincs más, amit szívesebben ennék

– mondta.

Gorske bekerült a 2004-es „Super Size Me” című dokumentumfilmbe, amelyben azt mutatták be, milyen, ha valaki egy hónapig csak mekis ételt eszik.

A férfi már összes amerikai államban és Kanadában is evett Big Mac-et. Azt mondja, jó egészségnek örvend, koleszterinje és a vérnyomása is normális, azt tervezi, hogy halála napjáig Big Mac-eket fog enni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik