Szórakozás

A Konyhafőnök: Az egyik versenyző megpróbálta kidobni az ellenfele alapanyagát

RTL Klub
RTL Klub
Mekis Kitty úgy gondolta, segítség helyett inkább hátráltatná Zergi Gábort, a zsűri viszont hamar kifigyelte, min ügyködik.

Mekis Kitty tegnap kénytelen volt kézilányként sürögni-forogni A Konyhafőnök új adásában. De nem csak Rácz Jenőnek kellett a keze alá dolgoznia, az egyik versenytársa, Zergi Gábor is odahívta magához, hogy pucoljon petrezselymet, hiszen azt már a séf mellett sikeresen megtanulta a zsűripultban. Az invitálás persze éppen akkor jött, amikor épp nagyon benne volt valamiben.

Nagyon-nagyon dühös voltam, és azt éreztem, hogy jó, oké, rendben, viszont amikor odamegyek segíteni, akkor nem lesz kegyelem. Inkább hátráltatom, mintsem, hogy segítsek neki

– mondta Mekis Kitty, aki valóban csak ímmel-ámmal tépkedte le a petrezselyemszárról a leveleket, az alapanyag jelentős részét szándékosan a kukába dobta.

A zsűripultból remek kilátás nyílt a jelenetre, így Rácz Jenő fel is hívta a versenyzői figyelmét, hogy valami nincs rendben. Mekis végül a földről volt kénytelen összeszedni a pocsékba szánt zöldséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik