Szórakozás

Bevallotta a youtuber, miben hibázott, amikor 18 évesen megcsináltatta a melleit

A brit influenszer ma már máshogy látja.

Millie Taylforth 21 éves brit lány, foglalkozására nézve youtuber. Nyugodtan nevezhetjük YouTube-sztárnak is, hiszen 1,42 millió követője van a videómegosztón.

Az egyik új videójában arról beszél, hogy milyen hibákat vétett, amikor két és fél évvel ezelőtt, 18 évesen megcsináltatta a melleit. Mivel ekkora követőtáborral már bőven az influenszer-kategóriába esik – azaz vélhetően elég sok fiatalhoz eljutnak a videóiban közölt gondolatok – nem lényegtelen, hogy milyen tapasztalatokat oszt meg a platformon az olyan fontos kérdésekben, mint a testtel való elégedettség vagy a plasztikáztatás.

Azt mondja, azért csináltatta meg a melleit, mert amikor 17 évesen Londonba költözött, elég sok kilót felszedett, és miután végre sikerült lefogynia, a mellei is „eltűntek”.

Ma már azonban sok mindent máshogy csinálna. Felsorolja, mi mindent bánt meg:

  • Hogy túl fiatalon feküdt kés alá („Azt hiszem, egy kicsit túl fiatal voltam ahhoz, hogy megcsináltassam”).
  • Hogy nem szerzett be elegendő információt, mielőtt szakemberhez fordult.
  • Hogy nem nézett szét alaposan, milyen klinikákon milyen lehetőségek vannak („Ne egy helyre menj el konzultációra – keress fel több különböző helyet, mert mindenhol más implantátumot használnak”).
  • Hogy nem megfelelő implantátumot választott („Ha visszamehetnék, és újra megtehetném, olyan helyet keresnék, ahol a legkönnyebb implantátumokat ültetik be, azok közül a legtartósabbakat”).

Taylforth azt mondja, nem követte volna el ezeket a hibákat, ha néhány évvel később csináltatja meg a melleit. Ettől függetlenül állítja, hogy az új melleitől érezte akkor nőiesebbnek és magabiztosabbnak magát – és ilyen téren akkoriban nagyon is hiányt szenvedett. A beavatkozásra 7000 fontot (mai árfolyamon: 3,1 millió forint) költött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik