Szórakozás

Kovács Patrícia ma már rettenetesen szégyelli, hogy anno a kétéves lányával bevállalt egy címlapfotózást

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A Spirit FM Bistro című műsorában volt hallható Kovács Patrícia, aki L. Dézsi Zoltánnak mesélt például féltve őrzött magánéletéről. A színésznő ezúttal nem érintett olyan témát, mint korábban az IstenEst című műsorban, mikor azt fejtegette, sértő-e, ha MILF-nek nevezik őt a fiatalabb férfiak (spoiler: szerinte nem).

Kapcsolódó

Úgy nyilatkozott a műsorban, tudatosan kerüli, hogy a bulvársajtónak témát szolgáltasson a magánszférájáról. Egyébként 5-6 évvel ezelőtt húzott meg egy határt ebben a témában, mikor a férjével szétmentek.

Amikor rosszabb korszakom van, akkor elvonulok, de alapvetően hozzám oda lehet jönni bármikor, teljesen hétköznapi a létezésem a világban. Nincsenek allűrjeim. Én színésznő este 7-től 10-ig vagyok a színházban. Amúgy meg egy teljesen normális ember vagyok, aki piacra jár, vesződik a gyerekével, kutyát sétáltatok. Mindennap 5:45kor kelek a gyerekem miatt.

A gondolatmenetet szintén gyerek témában vitte tovább, egészen pontosan lányával kapcsolatosan.

Hanna azt szokta tőlem kérdezni, hogy lehet-e egyszerre bíró, énekesnő, táncosnő és állatvédő. Azt szoktam felelni, hogy persze. Bíró azért akar lenni, hogy betiltsa a petárdázást, de mellette táncolna és énekelne is. Nagyon büszke vagyok rá. Tudatos döntésem volt, hogy ő nem szerepel sehol. Kétéves volt, amikor utoljára lehetett őt látni velem egy női magazin címlapján. Nagyon traumatikus élmény volt a fotózás, rettenetesen elszégyelltem magam, hogy ilyen helyzetbe hozom. Neki is rossz volt az a helyzet. Rájöttem, hogy ezt nem tehetem meg vele

– fogalmazott Kovács, elmondva, hogy azt szerette volna, ha lányának saját identitása lesz, ne aszerint emlegessék, hogy „Kovács Patrícia lánya”. Attól pedig egyenesen forog a gyomra, ha azt látja, más szülők reklámfelületnek tekintik a gyereküket a közösségi médiában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik