Szórakozás

Csobot Adél szerint proli dolog lehúzott kocsiablakkal bömböltetni a zenét, főleg, ha a zene ciki

Habár ő is ezt csinálja, vannak trükkjei arra, mivel lehet mérsékelni a dolog ciki-faktorán.

Az IstenEst legutóbbi adásában Csobot Adél, Nagy Ervin és Pumped Gabo voltak Istenes Bence vendégei, a műsor egy pontján utóbbi dobott be egy számára kínos kérdést. Istenes arra volt kíváncsi, ciki-e az, ha autózás közben, lehúzott ablakkal hangosan hallgatja a zenét.

Bömbölt a zene, elkezdtem azon gondolkodni, hogy egyrészt ez mennyire jó érzés, majd szorongani kezdtem, nem ciki-e ilyen hangosan hallgatni a zenét. Majd továbbvittem a gondolatomat, hogy ha más bömbölteti így, azt annyira prolinak gondolom. Valójában ez ciki vagy nem ciki?

Csobot Adélnak határozott véleménye volt erről.

Én nagyon sokszor hallgatok nagyon jó zenét nagyon hangosan az autóban. Akkor ciki, ha rossz a zene. Nekem ez a ciki. Ha más csinálja, néha prolinak gondolom, amikor szar zenét hallgatnak. Azt érzem, ne már, miért kell ezt mindenkinek hallgatnia?

Majd Pumped és Nagy Ervin megbeszélték, a piros lámpánál illik felhúzni az ablakot, mert az már tényleg kellemetlen. Végül Csobot is hozzátette, ilyenkor le szokta tekerni a hangerőt: „Megfejtettem, ciki, tényleg ciki, erre azért tényleg jó figyelni, hogy piros lámpánál mit tegyünk”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik