Szórakozás

Kegyetlen bosszút állt a postáson, aki ráírt az ő párjára

Állásával fizetett az üzenetért.

A TikTokon a bougeestonerprincess felhasználónevet használó nő egy videóban mesélte el, hogy miként állt bosszút a postásukon.

A postás valahogy megszerezte bougeestonerprincess barátjának a telefonszámát és ráírt, hogy cukinak találja. Ezen a tiktoker nagyon felhúzta magát.

Megkereste a postás munkaadóját és elmondta neki, mi történt, mire a nőt kirúgták az állásából.

Annak a postás hölgynek, aki megszerezte a barátom számát a postaládájából, hogy elmondja neki, aranyos, üzenem: élvezd a kirúgásodat, csajszi.

Bougeestonerprincess később elárulta, a postásnak elvileg úgy lett meg a barátja telefonszáma, legalábbis azt is megírta a barátnak, hogy a fény felé tartotta az egyik borítékot és így ki tudta olvasni, nem nyitott ki egy levelet sem.

A nő erre bepanaszolta a postást és az üzenetváltásról készült képernyőfotót is csatolta hozzá.

@bougeestonerprincess_

He showed me immediately and we laughed about her, stalker bout to lose her job😂

♬ La Canelera - Los Capos De Mexico

A kommentelők közül többen is hasonló élményeikről számoltak be – írja a Mirror. Az egyikőjük azt írta, hogy egy pizzázóban dolgozott, ahol az egyik munkatársát azért rúgták ki, mert kikereste egy lány számát és ráírt. Egy 18 éves lányra, miközben ő a harmincas éveiben járt és házas is volt.

Egy másik hozzászóló azt írta, ő egy Uber-sofőrt rúgatott ki, aki írt neki az appon keresztül, miután hazavitte egyszer.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik