Szórakozás

Megállították, hogy ilyen testalkattal, miért akar jógázni. Hiba volt

Nem biztos, hogy a stúdiótól ez volt a helyes hozzáállás.

Tiffany Croww a TikTokon mesélte el, hogy egy nap felkeresett egy jógastúdiót, ahol nem várt élmény várta. Bement, és a recepciósnak mondta, hogy szeretne részt enni a következő órán. Mire a recepciós azt válaszolta neki, nem biztos, hogy ez a legjobb ötlet, mert ez egy haladó óra, Croww teste pedig „nagyobb”, mint a többieké, lehet, nem bírná az edzés intenzitását.

Mire Croww elmondta, ő mégiscsak erre az órára akar menni, és nem tart attól, hogy probléma lesz, mert ő maga 17 éve oktat másoknak jógát.

A recepcióst ez sem hatotta meg, tovább erősködött, hogy lehet, nem ez az óra a legalkalmasabb Croww számára, és ha részt is vesz rajta, ha túl nehéznek találja, nem baj, pihenjen meg gyermek pózban. Vagy, talán még jobb lenne, ha az egy órával később kezdődő kezdő órán venne részt, mert a haladó „túl bonyolult” lehet neki.

Végül abban maradtak, hogy Croww menjen oda az oktatóhoz, beszélje meg vele a dolgot.

@tiffanycroww Not sure why this is still happening 🥴 #yoga #plussize #fyp ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

A jógi pedig még egyszer megszégyenítette a teste miatt. A nő elmondta az oktatónak, hogy a recepciós odaküldte hozzá, és arra célzott, hogy a teste kicsit nagyobb, amit ezen az órán látni szoktak.

Igaza van. Méretesebb vagy, mint amit általában látni szoktunk és ennek az órának magasabb az intenzitása. Ismered a gyermekpózt?

– kérdezte meg aztán az oktató is, és azt is megjegyezte viccelődve arra, hogy 17 éve oktat Croww jógát: „Csak azért, mert több mint 17 éve gyakorlod, még nem jelenti azt, hogy minden egyes nap gyakoroltad az elmúlt 17 évben”.

Mire Croww elmondta, hogy felháborítja, hogy a molettebb nőket még azzal is elbizonytalanítják az edzésektől, hogy ilyenekkel kelljen szembesülniük.

Jobban ismerem a testemet, mint bárki más, ezért elég furcsa kijelentés tőled, hogy azt feltételezed, nem tudom végigcsinálni a jógaórát a testalkatom miatt.

@tiffanycroww Reply to @lei_knee12 ♬ Happy and fun corporate music for advertising. - TimTaj

Croww végül maradt az órán, és tudta tartani a lépést a többiekkel. Még oda is ment a végén hozzá az oktató, hogy megdicsérje. Persze, többé be nem teszi a lábát ebbe a stúdióba, és azért elmondta még az oktatónak, hogy mindenkivel, függetlenül annak a testalkatától, egyenlően kéne bánniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik