Szórakozás

Óránként százezerért segít a fiatal szülőknek

A tehetős családok éjszaka közepén is hívhatják a brit nőt.

Aki már átélte, milyen fiatal – esetleg tapasztalatlan – szülőnek lenni, pontosan tudja, mit jelent, ha az első, legnehezebb időszakban van egy segítség, akire mindig és mindenben lehet számítani.

Ilyen szolgáltatást nyújt az Egyesült Királyságban Tiffany Norris, méghozzá rendkívül tehetős családoknak – írja a My London. A 41 éves „Mummy Concierge”

óránként 250 fontért (113 ezer forint) segít a szülőknek, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a baba körül.

Ez azt jelenti, hogy már a szülés előtt tanácsokat ad a kötelezően beszerzendő tárgyakról, eszközökről, ruhadarabokról; ott van akkor is, amikor el kell ringatni a vigasztalhatatlanul síró babát, de akár az éjszaka közepén is fel lehet őt hívni, ha épp a szülők zokognának vigasztalhatatlanul.

Segít kiválasztani a legjobb baby sittert, a legmenőbb úszástanfolyamot a kicsiknek, és ha kell, a babamasszázst igénylőknek is azonnal tud szolgáltatókat ajánlani.

Az ügyfelei között vannak ismert színészek, zenészek, de még a királyi család – meg nem nevezett – tagjainak is dolgozik.

Norris a lapnak elmesélte, hogy a szokásos kérések mellett olyan extrém feladatokkal is megbízták már, mint egy spanyolországi villa bababiztossá tétele, egyszer pedig – marketingszakember és nyelvész közreműködésével – segített nevet választani a megszületendő babának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik