Szórakozás

Lakatos Márk: Nekem fontos volt, hogy bedolgozzam magam a magas kultúrába is

Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában vendégeskedett Lakatos Márk, aki többi között a szerelmi életéről is mesélt. Mint mondta, az utolsó kapcsolata elegánsan, ajtócsapkodásoktól mentesen ért véget. A stylist-műsorvezető azt is hozzátette, talán egy nővel könnyebben tudna egy háztartásban élni.

Abban nem vagyok biztos, hogy egy férfivel fogom leélni az életemet, ebben nem vagyok biztos. Amúgy egy nővel sokkal jobban egy húron pendülök, sokkal harmonikusabban tudnék egy háztartásban élni. Egy nővel jobban el tudnám képzelni, akkor is, ha nem lenne köztünk szex. Könnyebben el tudnám képzelni, mint egy szerelmi viszonyt egy férfival. Lelkileg sokszor közelebb érzem magamhoz a nőkhöz. Alapélményem az a fiúkkal, hogy szégyellősen öltözködöm a testnevelés óra előtt.

Kadarkai felvetette, hogy Lakatos elmélyült tudással rendelkezik sok dologról, azonban mégis „szórakoztatóipari figurát” lát benne a nagyközönség.

Én mindig megmutatom azt, amit gondolok, kérdés, milyen felvevő piaca van ennek. Kereskedelmi televíziókban szereplő excentrikus figuraként kerültem be a köztudatba. Én csinálom az életemet, alapvetően ezt az egészet úgy építettem fel, hogy mégiscsak a Megasztár furcsa, extrém stylistjaként ismert meg a magyar közvélemény. Az, hogy én bedolgoztam magam a magas kultúrába is, az nekem fontos, az életem része. Ez nagyságrendekkel kevesebb embert ér el, én ezzel megnyugodtam.

Lakatos szerint aki az ő művelt oldalára kíváncsi, annak ilyen interjúkban kell őt meghallgatni, esetleg elmenni a színházba, ahol dolgozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik