Szórakozás

Egy videóból derült ki, hogy belevizelt a tejturmixba a szendvicsező menedzsere

Gyermekpornó terjesztése miatt nyomoztak az amerikai alkalmazott ellen.

Gyermekpornográfiával kapcsolatos ügyben nyomoztak az Arby’s amerikai gyorsétteremlánc egyik alkalmazottja ellen, amikor egy másik bűncselekményre utaló nyomra is bukkantak.

A szendvicsezőben éjszakai műszakos menedzserként dolgozó férfi, Stephen Sharp azért került a hatóságok látókörébe, mert felmerült a gyanú, hogy gyermekekről készült szexuális tartalmú képet és videót birtokolt és terjesztett. A vancouveri (Washington állam) rendőrök házkutatást tartottak a férfi lakásán, és amellett, hogy beigazolódott a gyanú – azaz számos gyerekpornó-tartalmat találtak a digitális eszközein – egy olyan videó is előkerült, amin

a Stephen Sharpként azonosított személy egy olyan tartályba vizel, amelyről bebizonyosodott, hogy az Arby’s-ban árusított turmix keveréket tartalmazza.

A férfi bevallotta, hogy legalább két alkalommal előfordult, hogy belevizelt a tejturmixba, tettét szexuális kielégülés céljából hajtotta végre.

A rendőrség sajtóközleményt adott ki a történtekről, és most a lehetséges áldozatokat próbálják felkutatni, így azok jelentkezését várják, akik pontosan emlékeznek rá, hogy 2021. október 30-án vagy 31-én a vancouveri Arby’s-ban tejturmixot vásároltak.

Stephen Sharp jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik