Szórakozás

Megdöbbent, amikor megtudta, hogyan kell helyesen használni az autók kapaszkodóját

Jess a TikTokon osztotta meg tapasztalatait, több embernek okozott meglepetést, mint ahánynak nem.

Jess több mint 263 000 követőt gyűjtött össze a TikTokon, oldalán olyan dolgokat oszt meg, amikről szerinte sokan nem tudhatnak.

A Mirror szerint a nő nemrég látott egy videót, amiben kifejtették, hogyan kell pontosan használni az autók belsejében található kapaszkodót. Jess megtudta, hogy a fogantyú lehajtása után van egy kis „fül” a rögzítés helyén, amit szintén le lehet hajtani, így a kapaszkodó nem „ugrik vissza”, így könnyen lehet például ruhát akasztani rá.

Jess a videó megnézése után lerohant az autójához, hogy kipróbálja, tényleg így van-e. Nem tudott megszólalni, amikor kiderült, hogy az ő autójában is van egy ilyen opció.

@jmac8781 #stitch with @sanne_vberkel 33 years wasted#carhack#cartrick#learningfromtiktok#lifehacks#thingsididntknow#todayyearsold#over30#over40#over50 ♬ original sound - Jess

A videót már több mint 1,4 milliószor nézték meg, több tízezer like-ot kapott, és több ezren szóltak hozzá.

Rengeteg írták, hogy szintén nem tudtak erről a funkcióról, és áldották Jess nevét, hogy megmutatta nekik a kis trükköt. Voltak viszont olyanok, akik kipróbálták volna a rejtett opciót, de nem jártak sikerrel.

Nem tudtam megcsinálni. Őszintén kíváncsi vagyok, hogy miért nem. Úgy érzem, hiányzik valami

– írta egy kommentelő.

Neki valószínűleg olyan autója van, amelyben nincs ez a kitámasztó fülecske, mert nem minden kapaszkodót láttak el ezzel a funkcióval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik