Szórakozás

Ezt a ruhát viselte vajdasági esküvőjén Dér Heni

Best Magazin
Best Magazin
A vőlegény lovas hintóval érkezett a menyasszony elé.

Dér Heni és Bakos Gergő tavaly a pandémia idején teljes titokban házasodtak össze. Az énekesnőt akkor a húga kísérte az oltárhoz, ugyanis az édesapja és az édesanyja is elkapták a koronavírust.

Kapcsolódó
Dér Heni titokban férjhez ment
A szülők csak online vehettek részt az esküvőn.

Nemrégiben a pár ismét esküvőt szervezett, a Vajdaságban házasodtak össze egy templomi szertartás keretein belül. Ezúttal már a teljes család és a barátok is velük ünnepelhettek, köztük a Schobert-házaspár, Király Viktorék és Kucsera-Tápai Szabináék. Kétszáz fős volt a vendégsereg.

Az esküvő hagyományos keretek közt zajlott: Gergő a vőféllyel együtt lovas hintóval jött értem a szülői házhoz, hogy kikérjen. Amikor megpillantottam, majdnem elsírtam magam. Ezután végigkocsikáztunk a hintóval a falun, egészen a szülőföldem templomáig, amihez számos emlék köt, kedves a szívemnek

mondta a Best magazinnak Dér Heni, aki különleges menyasszonyi ruhában ment férjhez, a hosszú uszályát pedig a lakodalmas menet alatt sem kellett végighúznia a betonúton, a barátainak gyermekei tartották a szoknya végét.

A szertartás után a pár kisfiának keresztelőjét is megtartották, az énekesnő húga lett a keresztanya. Bendegúz egyébként együtt bulizott a szüleivel, miután pedig egy külön neki berendezett szobában kipihente magát, reggel ismét becsatlakozott a még akkor is tartó lagziba.

Most már végérvényesen Bakos-Dér Henriettának hívnak. (…) Nagyon örülök, hogy ilyen férjem van. Az esküvő másnapján óriási megnyugvás és kisimult boldogság volt az arcunkon – és van azóta is. Minden a helyén van. Az életünk kerek, egész.

Best Magazin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik