Szórakozás

A Konyhafőnök: Fördős Zé még a lefolyóban sem látta volna viszont szívesen Frohner Fecó egyik köretelemét

RTL Klub
RTL Klub
A fodrász égett, mint a fáklya.

Frohner Fecó maximális pontszámmal jutott át A Konyhafőnök első rostáján, a tegnapi adásban viszont meggyűlt a baja a „Fecó… és ami közötte van” fantázianévre keresztelt tányérrral, amit az első fordulóban tett a zsűri elé.

Kapcsolódó

Kicsit haragszom magamra. Megmondom őszintén, nem akarom magam alatt vágni a fát, viszont… hát, itt nem villantottam semmit, max a mellbimbómat

mondta a fodrász.

Rácz Jenőtől ugyan elismerő kritikát kapott, Fördős Zénél nem szerzett jó pontot azzal, hogy feltálalta az angolzeller hosszú rostjait, ugyanis szerinte úgy nézett ki a köretelem, mintha a lefolyóból húzták volna elő.

Nekem van egy visszatérő rémálmom, hogy összeszedem magam, és végre 150 euróért kiveszek egy ilyen menőbb szobát valahol. És ezt találom a lefolyóban. Tudod, és akkor hívod a szobaszervízt, hogy ne már…

– mondta a gasztroblogger.

A fodrásznak rosszul esett Fördős Zé kritikája, úgy fogalmazott, hogy égett, mint a fáklya. Ennek ellenére végül sikeresen vette az akadályokat, és a többiekkel együtt felmehetett a galériára a verseny végén. Szerdán Ladányi Mónika esett ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik