Szórakozás

Zimány Linda már vagy csak dekoltázst, vagy csak lábat villant

RTL Klub
RTL Klub
Figyel arra, hogy egyszerre ne legyen „kint mindene”.

A Fókusz kedd esti adásában több hazai celebet kérdeztek arról, hogyan öltözködnek most, hogy kisütött a nap és felmelegedett az idő. A riportban szerepelt Kármán Odett, Kovács Dóra és Zimány Linda is, akik szinte mind megmutogatták, hogyan néz ki a ruhatáruk és mi van a szekrényükben. Kovács Dóra szerint például egy nő életében eljön az idő, amikor már nem vehet fel akármit, Kármán Odett pedig nem hajlandó felvenni semmit, amiben nem érzi komfortosan magát.

Zimány Linda például elárulta, hogy általában vagy tetőtől talpig kiöltözve jelenik meg valahol vagy melegítőben és sportcipőben, éppen ahogy a kedve tartja. Azt is elmondta, úgy érzi, most, harminchat évesen érte el az álomalakját, ennek ellenére igyekszik figyelni arra, hogy ne mutasson túl sokat.

A szűk ruhákkal nincs bajom, most azért élem, hogy álmaim alakját elértem így 36 éves koromra. De gyakorlatilag azt mostmár észreveszem magamon, hogy szeretem, ha vagy lábat mutatok vagy dekoltázst. Arra próbálok figyelni, hogy ne legyen egyszerre minden kint. Azt gondolom, hogy kell lennie mindenkinek egy jó alap ruhatárnak, és ahhoz egy-két divatosabb darabot venni, amit eseményre vesz fel vagy szezonálisan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik