Szórakozás

Vállukra vették a koporsót, dörömbölni kezdett a benne fekvő nő

Peru egyik életveszélyes hegyi útján volt részese egy tragikus autóbalesetnek Rosa Isabel Cespedes Callaca. A helyszínen halottá nyilvánították, de később, a temetésén felébredt a koporsóban.

Egy halottnak hitt nő szakította félbe a saját temetését a perui Lambayeque városban április 26-án – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Metro című brit lap.

Rosa Isabel Cespedes Callacát egy súlyos autóbaleset után nyilvánították halottá. A balesetben a nő sógora életét veszítette, három unokaöccse pedig súlyos sérülésekkel került kórházba. A halottnak hitt nő azonban felébredt a temetésén, amikor a rokonai vállukra vették a koporsóját.

A rokonok rémülten tették le és nyitották fel a koporsót. Callaca verejtékben úszott, a szemei nyitva voltak, bár nagyon gyenge, de egyértelmű életjelei voltak. Egy temetői munkás hívta a rendőrséget, a nőt a koporsójában szállították kórházba.

Callacát létfenntartó gépekre rakták, de az állapota hamarosan romlani kezdett és néhány óra múlva valóban meghalt. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik