Szórakozás

Újabb fiatalító titkot árult el a világ legszexibb nagymamájának nevezett nő

És nem is drága vagy bonyolult eljárás.

Rendszeresen felbukkan a hírekben Gina Stewart neve, ő az, akit a világ legszexibb nagymamájának szoktak titulálni.

Az 51 éves ausztrál nőt sokszor kérdezik a „titkáról”, arról, hogyan tudta megőrizni fiatalságát. Többször is hangsúlyozta, hogy – túl azon, hogy megcsináltatta a melleit – semmi extrát nem tesz azért, hogy ilyen alakja legyen: a rendszeres testmozgást és az egészséges táplálkozást (fehérjében gazdag étrenden él, nem iszik alkoholt) szokta kiemelni. Ja, és a stressz kiiktatását.

A négygyerekes anyuka – akinek nyáron már a második unokája is megszületik – most még egy trükköt elárult a saját fiatalság-megőrző kelléktárából:

a hideg vizes zuhanyt.

Állítja, hogy a fiatalos külsőt részben ennek a reggeli rituálénak köszönheti: a hűvös víz felgyorsítja az anyagcserét, jót tesz a bőrének, a hajának. A nagymama a Daily Starnak elmondta: a reggeli hideg zuhany gyakorlatilag a krioterápia olcsó alternatívája.

A hidegkezelés a kutatások szerint hatékony segítség a mozgásszervi betegségek kezelésében; fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, izomlazító, érösszehúzó és antioxidatív hatása is bizonyított.

Stewart korábban maga is alávetette magát krioterápia különböző fajtáinak, de elismeri, hogy rendkívül drága kezelésekről van szó, ezért szerinte a legegyszerűbb, ha a reggeli zuhanyt egy hideg vizes tusolás követi. Hogy valóban ettől van-e bombaformában, nem tudjuk, de tény, hogy ha tippelni kellene a korára, nem 51 évesnek mondanánk:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik