Szórakozás

Iszak Eszter szerint őt sokszor a külseje miatt nem veszik komolyan

tv2
tv2
Túl fiatalnak gondolják.

A Bors szólaltatta meg Iszak Esztert, aki az elmúlt hetekben a Mokka stúdiójában kezdte meg a munkát, miután az onnan távozó Mádai Vivien helyét vette át. Iszak a lapnak most azt nyilatkozta, neve gyakorlatilag összefonódott a divat- és szépségiparral, emiatt nehéz helyzetben van sokszor.

Általában azt tapasztalom, hogy nagyon kislányosnak, fiatalnak tartanak és emiatt kevésbé vesznek komolyan. Ha az ember mögött lassan három és fél évtized áll, sokféle véleménnyel találkozik, de ezekkel már nem igazán foglalkozom. Az elmúlt évek sokat segítettek abban, hogy megtaláljam a helyemet a világban és elfogadjam önmagam. A húszas éveinkben még küzdünk azzal, hogy szebbnek, okosabbnak, magasabbnak, kisportoltabbnak kellene lennünk, harmincévesen viszont már sokkal könnyebb elfogadni magunkat.

Az influenszer-műsorvezető hozzátette, még mindig találkozik kettős mércével. Szerinte a nőknek több területen kell megfelelniük: a magánéletben és a munkában. Bár szerinte ezeket az elvárásokat több esetben a nők támasztják saját maguk elé: „Sokszor a nők nem a férfiaknak, hanem egymásnak akarnak megfelelni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik