Szórakozás

Erős Antóniának háromszor annyit ajánlott a TV2, mégsem hagyta ott az RTL Klubot

YouTube / Kadarkai Endre
YouTube / Kadarkai Endre
Idén 25 éve dolgozik a csatornánál.

Erős Antónia vendégeskedett Kadarkai Endre műsorában, az egy órás beszélgetés során pedig olyan témák kerültek szóba, mint hogy honnan indult pályafutása, mikor költözött férjével vidékről Budapestre, és hogyan alakult karrierje az RTL Klub csatornánál, mint a Hírek bemondója. A műsorból kiderült, hogy Erős Antónia idén már huszonöt éve, hogy a csatornánál dolgozik, ennek apropóján Kadarkai arra volt kíváncsi, sokszor fordult-e elő, hogy próbálták elcsábítani más csatornákhoz, például a TV2. Erre elmondta, hogy többször is történt hasonló megkeresés, viszont mindig is úgy érezte, hogy ő az RTL Klub csapatához tartozik, emiatt pedig soha nem gondolkodott el komolyan azon, hogy munkahelyet váltson.

Felhívhat valaki téged azzal, hogy háromszor annyit fogsz keresni, és lakást adunk, meg kocsit is, gyere. És akkor elkezdesz gondolkodni, hogy jó, oké, de egyébként hosszú távon mit hoz? Mert pillanatnyilag jobban fogod érezni magad, hiszen háromszor annyi fizetéssel mindenki jobban érzi magát egy darabig

Ezután még hozzátette, hogy úgy érezte, nem lehet vállvetve ott hagyni egy csapatot, amivel éveken keresztül dolgozott és amit felépített.

Igen, ezek a megkeresések az elején értek, de akkor is azt éreztem, hogy én oda tartozom. Nekem van felelősségem abban, hogy mi történik ott, velem mi lesz. Volt olyan is bennem, hogy ha már most azt mondom, hogy »köszi, hello, én elmennék a több pénzért« akkor utána még három év múlva megkeres valaki, oda is elmegyek a több pénzért? Aztán majd megint?

Azt is elmondta, hogy hűtlenségnek tartja, ha valaki emiatt más csatornához igazolt át, de hozzátette, mindenkinek a saját dolga és döntése, hogy hogyan éli az életét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik