Szórakozás

Bíró Ica szupermarketben érdeklődött állás után, mert kevés nyugdíjra számít

Május 30-án éri el a nyugdíjkorhatárt.

A Bors kereste fel Bíró Icát, az énekesnő ugyanis állás után érdeklődött egy lakhelye közelében lévő szupermarketben. Bíró személyesen ment be munka után érdeklődni, bár azt mondja, egyelőre a tájékozódás fázisában van.

Nem gondolom, hogy bárkire is tartozna, hogy mit dolgozom, de nincs szégyellnivalóm, ha civil munkát vállalok. Nem vagyok egy nyafogós típus, és a kétkezi munkától sem riadok vissza. Most felmérem a számomra legmegfelelőbb lehetőségeket. A túlélésem utolsó fázisában vagyok és a jövőm biztosítása miatt kénytelen vagyok újrakezdeni sok mindent. Keresem a helyem és az utam, biztonságot nyújtó megélhetést. Május 30-ával elérem a nyugdíjkorhatárt, de egész biztos, hogy abból a pénzből, amit kapni fogok, lehetetlen lenne megélni.

Ahogy a lapnak nyilatkozta, mindent a nulláról kell újrakezdenie, de nem riad vissza a nehéz munkától sem. Azt mondja, vissza kell integrálódnia az emberek közé.

Három évig remeteként éltem. Úgy érzem magam, mintha egy hosszú, hároméves kómából most ébredtem volna föl. Ebből a mélységből igyekszem újraépíteni magamat. Sokáig munka nélkülinek kenni, kilátástalanságban, kilakoltatva és ellehetetlenítve szörnyű állapot.

Azt is hozzátette, számos riport készült vele ez idő alatt, de azokért nem kapott fizetést, ami a megélhetését segítette volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik