Szórakozás

Molnár Anikó szégyenfalra írja fel vendégeit, akik bejelentkeznek hozzá sminktetoválásra, ám végül nem jelennek meg

lifetv
lifetv
Megunta, hogy szerinte bunkó módon viselkednek vele.

A Borsnak nyilatkozott Molnár Anikó, egykori Nagy Ő, aki sminktetoválóként dolgozik jelenleg. Mint a lapnak elmondta, nem először fordult már elő szalonjában, hogy valaki bejelentkezett hozzá, majd se szó, se beszéd, meg sem jelent az adott időpontban. Ilyenkor Molnár telefonon próbálja elérni a delikvenst, sokszor ignorálják azonban.

A tiszteletlenségnek ez olyan foka már, hogy arra szavakat nem találok! Elveszi az időmet, a pénzemet, a szakma iránt érzett szeretetemet, a bizalmamat. Gyökér, paraszt, bunkó dolog így viselkedni, ami nem maradhat következmények nélkül.

Mint mondta, indít egy online szégyenfalat:

Már elkészítettem egy oldalt, aminek a munkaneve az, hogy szépségipari feketelista, egy szégyenfal. Egy olyan Facebook-oldal ez, ahova szépen ki fogjuk tenni azokat az embereket, akik ilyen ocsmány módon átvertek.

Hozzátette, csak azok fognak ide kerülni, akik befoglalnak nála helyet, és jelzés nélkül nem érkeznek meg a kért időpontban. Molnár szerint „fodrászok, körmösök, sminkesek tucatjai küzdenek ezzel a problémával országszerte”. Elmondta, nem akar pénzéhesnek tűnni, de a helyzet szerinte tarthatatlan: „Sok-sok kollégám nevében beszélek most, akik szintén megérdemelnék azt, hogy emberségesen bánjanak velük, velünk a kuncsaftok”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik