Szórakozás

Videón jelentette be temetésének szabályait a TikTok-nagyi

Bertha nem jöhet el a búcsúztatásra.

Lillian Droniak 92 éves. És igazi influenszer.

A connecticuti nyugdíjas Grandma Droniak, azaz Droniak Nagyi néven van jelen a TikTokon, ahol 4,2 millióan követik a munkásságát.

Videóiban szót ejt egykori férjéről, a randizásról, bingózásról és a hosszú élet titkáról, nemrég azonban komorabb témát dobott fel: a temetését.

Persze ez csak látszólag komor, és csak másnak szomorú: ő viccesen nyúlt ehhez is. Droniak nagyi az alább is látható, március végi videójában három szabályt jelölt ki, amit mindenkinek be kell tartania, aki jelen lesz a rendezvényen. Azt írja: „nem mostanában lesz”, de azért jobb, ha nem felejtik el a majdani résztvevők, hogy:

  1. „Lehet sírni, de ne sírjatok túl sokat”. Ezt meg is magyarázta: nem szeretné, ha bárki „hülyét csinálna magából”.
  2. „Bertha nem jöhet el. Ne engedjétek be”. A nagymama ezt a kitételt egy következő videóban magyarázta el: Bertha egy valós személy, akivel sok évvel ezelőtt összevesztek, és Lillian még most nem szeretné, ha szorosabb lenne a viszonyuk.
  3. „Jobb, ha utána berúgsz”. Ezt talán nem is kell magyarázni. Droniak mindenesetre hozzátette: „Igyál egy felest a kedvemért”.

Az Insidernek nyilatkozva a nagymama elmondta: szeretné, ha a halál nem lenne többé tabu, és az emberek nem rettegéssel gondolnának a saját temetésükre, ezért dolgozta fel ilyen vidáman ezt a témát. A videót eddig 32 milliószor nézték meg:

@grandma_droniak it wont be any time soon but dont forget it #funeral #grandma #rules #dontcry #funeralservices #wake #greenscreen ♬ original sound - grandma_droniak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik