Szórakozás

Rose Leslie szerint nem az ő dolga megóvni Kit Haringtont attól, hogy újra inni kezdjen

Jeff Spicer / Getty Images
Jeff Spicer / Getty Images
A Trónok harca Havas Jonja 2019-kezdett alkoholproblémákkal küzdeni.

Rose Leslie és Kit Harington a Trónok harca forgatásán ismerkedtek meg, 2018-ban pedig össze is házasodtak. Ygritte karakterét már a negyedik évadban kiírták a sorozatból, Harington viszont Havas Jonként egészen a 2019-es fináléig együtt forgatott a stábbal. Miután a széria véget ért, a színész alkoholproblémákkal kezdett küzdeni. Rose Leslie a Harper’s Bazaarnak adott interjújában elmondta, hogy a férje évek óta józan, ez azonban az ő saját döntése.

Sokat tanultam a függőségről, és ez az, amivel Kit örökké tisztában lesz, de csak rajta múlik, hogy újra iszik-e. Semmiféle tutujgatás nem fogja megakadályozni abban, hogy azt tegye, amiről úgy dönt, hogy megteszi… Én úgy döntöttem, nem veszem a nyakamba ezt a nyomást. A viselkedéséért a felelősség őt terheli. Nem az én dolgom, hogy megóvjam őt ettől

– mondta a színésznő.

Leslie és Harington egyébként nemrég Suffolkban vettek házat. Azt tervezik, hogy vidékre költöznek és megpróbálnak összebarátkozni a szomszédaikkal, amiben a színésznő szerint nagy segítségükre lesz az egyéves kisfiuk.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik