Szórakozás

Annyira berúgott, hogy 4 órát késett a saját esküvőjéről – az ara inkább hozzáment az egyik rokonához

jessicaphoto / Getty Images (illusztráció)
jessicaphoto / Getty Images (illusztráció)
Az eredeti vőlegény a ceremónia előtt úgy döntött, egy kis bulival vezeti le a feszültséget, de túlzásba estek az ivócimboráival. Egy nem túl romantikus esküvő története Indiából.

Különös fordulattal ért véget múlt pénteken egy esküvő egy indiai faluban, amikor a vőlegény – aki az előkészületek helyett inkább elment bulizni a barátaival – négy óra késéssel érkezett meg a saját esküvőjére, és annyira részeg volt, hogy a menyasszony apja nem egyezett bele a nászba.

Viszont elbukni sem akarta azt a pénzt, amit a helyszínbérlésre és egyebekre költött, ezért az a váratlan megoldás született, hogy a lánya végül az egyik, eredetileg vendégként meghívott rokonához ment hozzá.

A Mahárástra állam Malkapur Pangra nevű településén megtartott vidéki esküvő résztvevői már órák óta tűkön ülve várták a vőlegényt, aki barátai társaságában harsányan táncolva érkezett meg élete nagy napjának a helyszínére, és rögtön veszekedni kezdett.

Ekkor döntött úgy a menyasszony apja, hogy nem engedélyezi az esküvőt, mert a vőlegény túlságosan részeg.

Majd némi tanakodás után a megoldás is megszületett: a vőlegény helyére beugrott a család egyik rokona.

Az esküvő időpontja délután négy órára volt kitűzve, de ők csak este nyolcra értek a helyszínre. Így a lányomat az egyik rokonomhoz adtam férjhez

idézi a keserédes örömapát a Daily Star.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik