Szórakozás

Dér Heni a vetéléséről: Négy deci vér volt a belső hasüregemben, azonnal toltak a műtőbe

YOUTUBE / KÖBÖL ANITA
YOUTUBE / KÖBÖL ANITA
A tervezett műtétje reggelén repedt meg a petevezeték, ami belső vérzést okozott.

Dér Heni és párja, Bakos Gergő először a Nyerő Párosban 2020-as szériájában beszéltek arról, hogy elvesztettek egy babát. Az énekesnőnek méhen kívüli terhessége volt, aminek hatására az élete is veszélybe került. Az Összezárva új adásában ma este újabb részleteket mesél a válságos napokról.

A Blikk előzetes szemléje szerint az énekesnő 6-7 hetes terhesen, az első ultrahangvizsgálatot követően tudta meg, hogy a babája nincs a helyén. Orvosa elmondta neki, hogy már másnap meg kell műteniük, ugyanis a petevezeték bármikor megrepedhet, ami belső vérzést okoz.

Másnap reggel, a műtét előtt elmentem zuhanyozni. Ahogy beléptem a kádba, hatalmas fájdalmat éreztem. Geri bejött a fürdőbe, és látta, hogy ájultan fekszem. Azt éreztem, hogy nagyon álmos vagyok és aludnom kell. Gergő végig próbált szóval tartani. Egy óra alatt értünk be a kórházba. Iszonyatosan fáztam, de azt gondoltam, csak azért, mert vizes volt még a hajam, de ez már a belső vérzés volt. Négy deci vér volt a belső hasüregemben. Azonnal toltak a műtőbe

– emlékezett vissza.

Az énekesnő a lapnak azt mondta, hogy nagyon hálás a párja lélekjelenlétéért, ahogyan az orvosának is, amiért nem terhelte őt azzal, mennyire nehéz lesz újra teherbe esnie a vetélése után. A páros újra belevágott a családalapításba, és végül sikerrel is jártak, hiszen első kisfiuk tavaly májusban egészségesen jött a világra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik